Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Pomocy :D

MagcikWarrior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 6300 IP

Zależy mi na: Dobrym championie

Preferuję: Duże dmg i wytrzymałość.

Posiadam championów takich jak : Ahri,Darius,Ezreal,Fiora,FIzz,Irelia, Jarvan IV,Kennen,Lee Sin,Nocturne,Riven,Varus,Vlad,Ziggs,Zyra. Oczywiście z tych takich droższych.

Opublikowano

Polecam olafa. Jak dla mnie jest lepszy.

Możesz iść nim na junglę albo topa. Ma niezły dmg no i wytrzymałość. Przydatny pasyw, gdy traci życie to as mu rośnie.

Opublikowano

Polecam Riven.Tak samo jak olafem możesz nią iść na Topa lub do jungli.Na linii powinieneś przetrwać długo,cause jest ona off tankiem,+ ma fajne skille :)

f8U07UQ.png

Opublikowano

Kup sobie Hecarima :) Świetny Jungler oraz nadaje się na solo topa . Jest bardzo wytrzymały i ma bardzo dobry dmg jak na junglera (jak nie najlepszy) Ma świetne skille, które pozwalają mu dużo zabijać podczas junglowania . Ma świetne gangi i speed :)

Opublikowano

Myślałeś nad wukongiem lub udyrem ?

Ciekawe postacie robione pod offtanków są bardzo twarde a wyciągają naprawdę ładny dmg.

Szczególnie wukong on ma świetną pasywkę do lategame, która za free daje mu resisty i armor,

no i jego obszarowe ulti, polecam.

Opublikowano

A więc z takich lepszych zostają jeszcze yorick, xin, pantheon.

yorick - OP shit, jeżeli go nie masz a go kupisz to od dziś nie przegrasz topa.

xin - po reworku dość dobry, o wytrzymałości można się spierać, ale moim zdaniem dobrze zbudowany razem z ultem jest dość twardy.

pantheon - dobre early, mid game niestety słabnie w late, aczkolwiek nie jest bezużyteczny, mi osobiście sprawia przyjemność jak nim gram(szczególnie jako counterpick na gp;]).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...